Hlavní obsah

Senzace! Bílý balet má do budoucna vystaráno. S míčem kouzlí i Ronaldo junior

Madrid/Praha

Dvojitý potlesk pro Ronalda. Fanoušci Realu Madrid zbožňují portugalského kouzelníka CR7, který září v Bílém baletu. Při oslavách vítězství v Lize mistrů si pak na stadiónu Santiaga Bernabeu zasloužil aplaus i Ronaldo junior, když všem ukázal, co umí s míčem. Srdce fanoušků musela plesat a táta Ronaldo musel být pořádně pyšný.

Cristiano Ronaldo junior po boku slavného táty

 
Článek

V sobotu večer stadión v Cardiffu aplaudoval zbožňovanému Portugalci se sedmičkou na zádech, když dvěma trefami do sítě Juventusu pomohl Realu Madrid k obhajobě vítězství v Lize mistrů. Dalších ovací se dočkala největší hvězda týmu i po návratu domů. Bílý balet slavil na náměstí, ale pak i na stadiónu. A tam fanouškům ukázal parádu i Ronaldo junior.

Kamery zachytily, jak si během oslav pohrál v pokutovém území s kamarády, když ukázal hodně rychlé nohy. Elegantně se zbavil protivníků, udělal z nich po vzoru táty bezmocné statisty, a poslal míč do sítě. To byla paráda, která se musela líbit. A navíc mají v Madridu naději, že až jednou CR7 ukončí kariéru, tak se o kouzla s míčem a parádní góly bude starat jeho šikovný syn.

Reklama

Související témata: