Hlavní obsah

Baroš gólem pomohl Lyonu k remíze v Nancy

PAŘÍŽ

Český fotbalový reprezentant Milan Baroš se v dresu Lyonu v 19. kole francouzské nejvyšší fotbalové soutěže trefil po dlouhých čtyřech měsících a pomohl tak svému týmu k remíze na půdě Nancy. Duel dvou prvních mužstev tabulky tak vítěze nepřinesl a mezi oběma týmy nadále zůstává čtyřbodový rozdíl. Za Monako odehrál celý zápas Jan Koller, ale jeho tým prohrál v Auxerre.

Článek

Milan Baroš přišel na hřiště ve 35. minutě, když vystřídal zraněného Govoua. Diváci se branek v prestižním zápase dlouho nemohli dočkat. První přišla až v 79. minutě, když na domácího kapitána Bracigliana v brance Nancy prchal vigantický rodák, na kterého domácí obrana na chvíli zapomněla, a Baroš tak mohl vstřelit první branku utkání.

Bohužel nebyla vítězná, poněvadž tři minuty před koncem zápasu vyrovnal na konečných 1:1 domácí Malonga. Lyon ale mohl prohrávat už do poločasu, když Marc-Antoine Fortune nastřelil tyč branky hostujícího gólmana Vercoutreho.

Jan Koller odehrál v sestavě Monaka celé utkání, ale mezi střelce se nezapsal a jeho tým prohrál 0:1 v Auxerre. Vysoký útočník se možná představil v dresu knížecího klubu naposledy, neboť v zimní přestávce s velkou pravděpodobností zamíří do bundesligového Norimberku.

Francie - 19. kolo:
Nancy - Lyon 1:1 (87. Ntsayi - 80. Baroš), Auxerre - Monako 1:0 (67. Traore), Caen - Štrasburk 2:0 (40. Eluchans, 80. Hengbart z pen.), Lorient - Mety 2:0 (57. Saifi, 90. Marin), Marseille - Le Mans 1:0 (14. Niang), Nice - Valenciennes 1:0 (44. Hellebuyck), Sochaux - Bordeaux 0:1 (85. Jussie).

Reklama

Související témata: