Hlavní obsah

O Baroše se zajímá Betis Sevilla

LYON

Fotbalový životopis útočníka Milana Baroše se možná rozšíří o španělskou ligu. O hráče Olympique Lyon totiž projevil zájem Betis Sevilla, na jih Pyrenejského poloostrova by ale z kádru několinásobného mistra Francie mohl zamířit také Brazilec Fred, který se podobně jako Baroš pere v Lyonu o základní sestavu.

Článek

Lyon podle francouzských zdrojů nabídl Milana Baroše nebo Brazilce Freda na prodej Betisu Sevilla. „Je to jinak. Zájem projevil Betis. Nikoliv, že mu Olympique hráče nabízel. V poslední době jsou s Milanem v Lyonu spokojeni, takže se ho nechtějí nutně zbavit. Jednání o přestupu ale možná jsou,“ řekl Právu hráčův manažer Pavel Paska z agentury International Sport Management. O Baroše projevily zájem prý i Birmingham, Middlesbrough a Wigan.

Baroš těsně před Vánocemi ukončil téměř čtyřměsíční čekání na gól v dresu Lyonu, o jeho možném odchodu se však nepřestává spekulovat. Na podzim odehrál pouze jeden celý zápas a dal tři branky.

Fred chce pryč z Lyonu a z Francie. Brazilský hráč si nevybojoval trvalé místo v základní sestavě a tak jeho agent začal pracovat na možném lednovém přestupu do Betisu. Podle stránek tribalfootball.com je v kontaktu především s šéfem klubu Manuelem Ruizem de Loperou, který si podle španělských médií vzal pár dní na rozmyšlenou.

Reklama

Související témata: