Hlavní obsah

Šmicer kapitánem týmu Primy pro Euro

Ambasadorem týmu TV Prima na fotbalovém EURO bude Vladimír Šmicer. „Je to takový náš nehrající kapitán, ale hlavně osobnost, která by měla mít otevřené dveře i do hotelu české reprezentace,“ řekl o hvězdě svého týmu šéfredaktor sportovní redakce TV Prima Jiří Nikodým. V úterý v Praze osobně představil dalšího z kvarteta spolukomentátorů přenosů z ME Radka Bejbla, v týmu jsou i Radek Drulák a Vlastimil Palička.

Článek

„Když jsem se loni v létě vracel do Slavie, věřil jsem, že se dostanu do formy a na EURO si zahraji. Zranění zad v zimní přípravě mi vystavilo stop. Kdyby mě příští týden trenér Brückner nominoval, byl by to zázrak,“ říkal s úsměvem Vladimír Šmicer.

„EURO jsem si ale pojistil přes Primu. Věřím, že mi při téhle práci pomůže skutečnost, že většinu hráčů i členů realizačního týmu znám. Teď budu na druhém břehu a nevím, jak třeba oslovit kouče Brücknera. Pořád ho beru jako svého trenéra,“ dodal.

TV Prima má připraveny dva štáby a třináct lidí s mikrofony. Z 31 utkání jich 27 odvysílá přímo, ze souběžných bude vybrán atraktivnější, druhý půjde ze záznamu. Připraveny jsou i zajímavé pořady a studia i vtipné upoutávky. „EURO je společenská záležitost, příznivci pravidelného schématu a seriálů to jistě tři týdny vydrží,“ řekl generální ředitel Primy Marek Singer.

Reklama

Související témata: