Hlavní obsah

Dráhy vypraví na fotbalové čtvrtfinále dva fanouškovské vlaky

Praha

Čeští fotbaloví fanoušci budou moci znovu využít na cestu na čtvrtfinále mistrovství Evropy speciálních vlaků, které jezdily i na zápasy v základní skupině. České dráhy vyšlou do Varšavy na čtvrteční duel Česka proti druhému týmu skupiny B dvě soupravy, každou pro 800 fanoušků. Jedna pojede z Prahy přes Pardubice, Olomouc a Bohumín, druhá z Brna přes Přerov a Ostravu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Čeští fanoušci

Článek

"Konkrétní jízdní řád vlaků se v připravuje a měl by být znám v pondělí," uvedlo tiskové oddělení Českých drah. V pondělí večer rovněž začne prodej jízdenek, které budou k mání jen prostřednictvím e-shopu Českých drah.

Zpáteční jízdenka z Prahy vyjde na 1290 korun, z Brna na 1190 korun a z Ostravy na 990 korun. Na cestu zpět by se vlaky měly vydat přibližně dvě hodiny po zápase, který začne ve 20:45.

Fanouškovské vlaky měly úspěch a na všechny tři zápasy ve skupině byly téměř vyprodané. Pár volných jízdenek zůstalo pouze na spoje z Ostravy, kde se připojovaly vagony k vlaku z Brna.

Fanoušci často volili vlak kvůli nepříznivé situaci na polských silnicích. Cesta do Vratislavi trvala vlakem šest hodin, do Varšavy by měla trvat zhruba o dvě hodiny déle.

Reklama

Související témata: