Hlavní obsah

Payet vykouzlil další parádu. Úchvatným kouskem v závěru zlomil Nezkrotné lvy

Nantes

Když se tenhle chlapík chopí míče k provedení přímého volného kopu, vyhlašují brankáři stav nejvyššího ohrožení. A mají k tomu pádný důvod. Francouzský fotbalista Dimitri Payet sází góly ze standardních situací jako na běžícím pásu. A to jak v barvách West Hamu, tak v reprezentačním dresu Galského kohouta. O jeho brilantní kopací technice se naposledy přesvědčil Kamerunec Fabrice Ondoa, který proti famózní střele devětadvacetiletého ofenzivního záložníka neměl nárok.

Paráda v podání francouze Payeta

 
Článek

Francouzi si k dalšímu přípravnému utkání před domácím evropským šampionátem pozvali do Nantes Kamerun, a ačkoliv v pondělním utkání dvakrát vedli, málem se očekávaného vítězství nedočkali. V 88. minutě totiž srovnal na 2:2 Choupo-Moting a zdálo se, že remízový stav vydrží až do konce.

Jenže v poslední minutě Kamerunci faulovali, Payet z přibližně pětadvaceti metrů zvolil místo centru přímou střelu na bránu a udělal dobře. Pravačkou krásně zakroucený míč zaplul do sítě a zaplněné ochozy mohly jásat...

Francie je tak letos i nadále stoprocentní. Zvládla všechny tři přípravné zápasy. V březnu zvítězila nad Nizozemskem (3:2) i Ruskem (4:2).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články