Hlavní obsah

Kličko počká! Kontroverzní šampión vyrazil na EURO, v baru hostil fanoušky

Nice

Do s napětím očekávané odvety v ringu s Vladimirem Kličkem se příliš nehrne, ani zranění ho však neodradilo od návštěvy fotbalového ME. Kontroverzní britský šampión těžké váhy Tyson Fury, jinak také vášnivý fanoušek Manchesteru United, vyrazil v neděli do Nice, aby podpořil anglický národní tým v dnešním osmifinálovém duelu s Islandem (od 21:00). A jeho přítomnost byla pro fanoušky pochopitelně událostí!

Tyson Fury řádil na ME s anglickými fanoušky.

 
Článek

V davu nebylo možné Furyho více než dva metry vysokou postavu přehlédnout. Oblečen v dresu anglického mužstva - a později i svlečený do půl těla - se v uličkách historické části města s příznivci Albionu ochotně fotil, zpíval a tančil bez ohledu na zraněný kotník. V baru pak krajany hostil. „Utratil tisíc eur, platil přes dvě stovky drinků," referoval na svém webu britský Daily Mail.

Obrovitý boxer později informaci britského deníku potvrdil, když si na svém twitteru účet z podniku hrdě vystavil a přidal i několik fotografií z rozjařilé party.

Sedmadvacetiletý Fury získal mistrovské pásy organizací WBA, WBO, IBF a IBO loni v listopadu, kdy v Düsseldorfu úřadujícího šampióna Klička senzačně porazil na body. Titul IBF mu ale byl později odebrán, protože dal před povinnou obhajobou přednost odvetě s ukrajinským rivalem.

Ta se měla původně konat 9. července v Manchesteru, Fury si však v tréninku poranil kotník a lékaři mu doporučili až sedmitýdenní klid. Nový termín zápasu bude teprve stanoven.

Reklama

Související témata: