Hlavní obsah

Slovenští fanoušci ztratili o fotbal zájem

Debakl slovenských fotbalistů v úvodním utkání baráže MS ve Španělsku má za následek absolutní nezájem příznivců svěřenců trenéra Galise o odvetu. Nemám nervy na to koukat. Raději půjdu na procházku se psem. Takové věty zaznívají v rozhovorech řady slovenských fanoušků před středečním duelem v Bratislavě.

Článek

Příznivci jsou rozčarováni po sobotním debaklu 1:5 v Madridu, pod který se prý katastrofálním výkonem podepsal i italský sudí De Santis. Nyní se podle ohlasů budou někteří lidé spíše snažit předem zakoupenou vstupenku prodat, aby ušetřili několik stokorun.

"Nebudu na to koukat. Slováci v Madridu selhali, ale nebýt rozhodčího, prohráli by maximálně o dva góly. Penaltu proti nám písknout nemusel. Stále by bylo ještě o co hrát, takhle je to trapná formalita," napsal v jedné z internetových debat zklamaný fanoušek Peťo.

Hlavu v dlaních mají také hospodští. Pokud by byli Slováci ještě ve hře o postup, restaurace, bary a hospody by byly k prasknutí. Takhle ale mnoho hostů zůstane raději doma. "Když se blíží nějaký důležitý hokejový nebo fotbalový zápas, dávám rezervace. Nyní se ale bojím, že některé židle zůstanou prázdné. Tržby budou menší, než kdybychom měli šanci na postup," řekl majitel jednoho z barů v Žilině.

V zázrak už nevěří ani sázkové kanceláře. Bookmakeři slovenské Niké už ani na postup nevypsali kurz, tak mikroskopická je podle nich pravděpodobnost, že Španělé skvěle rozehranou partii ztratí. Na výhru Galisova týmu v zápase stanovila Niké kurz stejný jako na remízu (3:1), výhru Španělů ocenil kurzem 2,2:1.

Reklama

Související témata: