Hlavní obsah

Zraněný Rooney bude do MS fit

LONDÝN/PRAHA

Útočník Manchesteru United a anglické fotbalové reprezentace Wayne Rooney, který má z ligového zápasu s Chelsea z 29. dubna zlomené záprstní kůstky na pravé noze, možná stihne navzdory původním pesimistickým prognózám na mistrovství světa už všechna utkání ve skupině.

Článek

"Hojí se to perfektně. Lépe, než všichni čekali. Vše směřuje k úplnému uzdravení," prohlásil lékař anglického týmu Leif Sward. "Více však budeme vědět až po čtvrtečním vyšetření," dodal. Rooney od zranění ještě nekopl do míče, přesto v nominaci nechybí. Nohu prý však může zatěžovat díky speciální dlaze.

"Je to výborná zpráva," reagoval obránce John Terry z Chelsea, jenž má v posledních dnech další velký důvod k radosti, neboť se stal otcem dvojčat. Jeho snoubenka Toni Pooleová je přivedla na svět 18. května v Londýně. Nejdřív se narodil syn Georgie John a osm minut po něm dcera Summer Rose.

"Všichni jsou v pořádku a jsme strašně šťastní," uvedl Terry, jehož si chce Chelsea pojistit novou pětiletou smlouvou s rekordním týdenním příjmem 130 000 liber.

Vábení peněz možná neodolá ani obránce Sol Campbell z Arsenalu. Fenerbahce Istanbul mu nabízí tříletý kontrakt s týdenní mzdou 70 000 liber, což je víc, než vydělává nyní. Záleží však, zda se kluby dohodnou na odstupném, protože Campbell má v Arsenalu smlouvu ještě na tři roky.

Reklama

Související témata: