Hlavní obsah

FANTASY: Jágr věří Brazilcům! Kapitánem svého výběru zvolil Neymara

Základní část Fantasy MS 2014 se nám pomalu blíží ke svému konci, dnes je na programu již 12. kolo. To s sebou přináší i pozitivní změnu v rámci časů utkání. Od pondělí už nemusíme vysedávat u televize do ranních hodin, jelikož od 18 i 22 hodin nás čekají dvě utkání najednou. Dnes dojde k definitivnímu rozuzlení skupin A a B.

Rozsvítí se hvězda Neymara naplno v zápase proti Kamerunu?

Článek

Dnešní hrací den zahájí duely Austrálie se Španělskem a Nizozemska s Chile. Jaromír Jágr spoléhá na to, že se fotbalisté Španělska probudí a rozloučí se s turnajem vítězně. Do sestavy dává Albiola, Xabiho Alonsa, Silvu a do útoku pak Pedra. Španělsko má poslední šanci odjet ze šampionátu se ctí a Jágr věří, že obhájce trofeje alespoň jednou uspěje. O to spíš, když Austrálii bude chybět vykartovaný Cahill.

Brazílii čeká Kamerun

Stejné zastoupení mají i hráči Brazílie. Ti na turnaji žádný tanec v rytmu samby nepředvádí, ale proti Kamerunu by se mělo jednat o jednoznačnou záležitost. Branku bude hájit brankář César a v poli bude hrát trojlístek Silva, Oscar a kapitán Neymar.

Velmi napínavý a atraktivní duel nás čeká v zápase o všechno mezi Chorvatskem a Mexikem. Oba dva týmy předvádí na turnaji velmi kvalitní výkony, ale blíže k postupu má Mexiko, které díky remíze s Brazílií má na svém kontě o jeden bod navíc. Jaromír Jágr favorizuje Chorvatsko, které disponuje podle naší redakce jednou z nejlepších záloh turnaje. V Jágrově výběru si zahrají Lovren, Srna a Mandžukič.

Máte už jasno o rozzuzlení skupin A i B? Pokud ano, tak neváhejte a zapojte se do hry! Ceny na vás už netrpělivě čekají.

Reklama

Související témata: