Hlavní obsah

Přiťukli jsme si se Šmícou v přímém přenosu! Vízek slaví fiasko Němců. Spadne jim pýcha

Praha
Aktualizováno

Hrával ve Francii a Němce nikdy moc nemusel. Fotbalový internacionál Ladislav Vízek netají, že senzační vyřazení družiny kouče Löwa již ve skupině MS v Rusku mu udělalo velkou radost. „Hned jsem to oslavil. Přiťukli jsme si se Šmícou v přímém přenosu,“ uculuje se a naznačuje, že zeť Vladimír Šmicer je na tom podobně. „Němci už nebudou strašákem, spadne jim pýcha,“ těší Vízka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ladislav Vízek se usmívá. Německo je ze hry pryč...

Článek
Fotogalerie
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Němečtí fotbalisté okamžitě po zápase s Koreou zamířili na letiště

Lebedí si, že se ukázal být dobrým tipérem. Krach Německa předpověděl. „Již v základních skupinách jsem čekal nějakou bombičku. Ale tohle je bomba!“ líčí Ladislav Vízek po senzační porážce 0:2 s Korejci, která poslala obhájce titulu předčasně domů.

„Je třeba uznat, že Korejci měli velké štěstí, zblokovali snad šest gólových střel. Němci však byli na druhou stranu zabrždění. Rychlostně nestačili, jako by měli tým špatně poskládaný,“ přemítá Vízek.

„Nevzali do Ruska Saného, který byl hodnocen jako nejlepší hráč do 23 let v Premier League. On navíc rychlý je, jeho opominutí vidím jako velkou chybu trenéra. Löwovi teď vyřazení podle mě srazí vaz,“ očekává český internacionál.

Sázka na Özila nevyšla

Obhájci titulu se v rozhodujícím zápase prezentovali chladným, zcela neněmeckým výkonem.

„Postavili tým na Özilovi, který měl podle mě špatnou sezónu. Chyba. Třeba Werner byl neviditelný, neprosadili se ani mnozí další, od kterých se to čekalo. Již se Švédy měli namále,“ líčí Vízek.

Němců mu líto není. „Tyátr kolem nich ustane, spadne jim pýcha. Jsem rád, že už na šampionátu nebudou strašákem,“ těší Vízka.

Reklama

Související témata: