Hlavní obsah

Poplach v Chelsea. Hvězdný Belgičan Hazard by rád odešel do Realu

Londýn/Praha

Poplach v Chelsea! Belgická hvězda týmu, Eden Hazard, chce změnit dres. Blues přitom dělají během léta maximum, aby v klubu zůstal. Dokonce vyměnili trenéra. Ital Conte musel balit a na lavičku se stěhoval z Neapole jeho krajan Sarri. Už to tak ale vypadá, že Hazard podlehl kouzlu Realu Madrid a čeká na nabídku. „Zatím ale žádná nabídka nepřišla, takže zopakuji to, co jsem říkal stokrát. Jsem hráčem Chelsea," konstatoval Belgičan.

Foto: Petr David Josek, ČTK/AP

Eden Hazard se raduje ze svého gólu proti Anglii.

Článek

Belgická hvězda řekla po utkání o bronz na mistrovství světa novinářům, že je připravena na případný přestup. A když Real Madrid odmítl, že by měl zájem o hvězdné duo Neymar - Kylian Mbappe, spočítala si média, že by mohl mít zálusk na získání Hazarda. „Po šesti skvělých letech v Chelsea může přijít čas vyzkoušet něco nového," podpořil Belgičan na sociálních sítích spekulace, že se bude z Anglie stěhovat do Španělska. „Hlavní slovo bude mít pochopitelně Chelsea, ale všichni víte, jaká je moje oblíbená destinace," dodal.

To, že Chelsea vyměnila manažera, nezměnilo fotbalistův názor na jeho touhu odejít z Londýna. „Věděl jsem o tom, že se Sarri stane novým manažerem Chelsea. A jestli je dobrý? Pokud vyhraje Chelsea trofeje, tak ano. Dries Mertens mi řekl, že je dobrý trenér. Budeme muset tvrdě pracovat. Ale na to jsme byli zvyklí i za Conteho," uvedl Hazard.

Ve Španělsku se proslýchá, že je Real Madrid připravený zaplatit až 150 miliónů liber, aby Belgičana získal. Vidí v něm možnou náhradu za Cristiana Ronalda, jenž odešel v létě do Juventusu. „Pokud zůstanu v Chelsea, nic špatného se mi nestane," usmíval se před novináři Hazard. „Ale nosit na sobě bílý dres, to je přece sen každého. Je to něco speciálního," dodal.

Reklama

Související témata: