Hlavní obsah

Český kouč se nepohodl se střelcem postupového gólu v LM. Hráč v klubu skončil

Trnava/Praha

Slovenský fotbalový mistr řeší nečekaný problém. Klub, který vede Radoslav Látal a sportovním manažerem je Pavel Hoftych, už nepočítá se záložníkem Jánem Vlaskem, který v klubu na vlastní žádost skončil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Radoslav Látal řeší v Trnavě nečekané komplikace.

Článek

Měl lví podíl na postupu Trnavy do 3. předkola Ligy mistrů přes polskou Legii. Jeho gól byl ve výsledku tím postupovým. V prvním duelu v nastaveném čase dával Vlasko na 2:0, v odvetě sice Trnava prohrála 0:1, ale v součtu zápasů postoupila do další fáze, kde vyzve Crvenou Zvezdu Bělehrad.

A právě do hlavního města Srbska dnes Trnavští odletí. Ale už bez Vlaska. Osmadvacetiletý středopolař na vlastní žádost opustil klub. A důvod? Neshody s hlavním trenérem Látalem.

„Všude ve fotbale se stává, že si hráč a trenér občas nepadnou do oka. Požádal jsem, aby mě přeřadili do béčka. Do konce měsíce mám čas, abych si našel nové angažmá," citoval Vlaska server trnavskyhlas.sk.

Klub si už podle slovenských médií vyhlédl náhradu. Z polské Vratislavi láká českého záložníka Kamila Vacka. Podle Hoftycha však žádná jednání neprobíhají.

Trnavě schází ještě dva kroky do vysněné účasti v Lize mistrů. Poté, co postoupila přes bosenský Zrinjski Mostar a Legii Varšava, stojí Látalovi svěřenci před těžší výzvou. V úterý vyběhnou na trávníku Crvene Zvezdy, která v loňském ročníku Evropské ligy vyřadila v 3. předkole pražskou Spartu.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články