Hlavní obsah

Fotbalista Bolt má jistotu, bude ve hře! A nandá to Ronaldovi i Messimu

Melbourne/Praha

Hotovo! Fenomenální rychlík Usain Bolt má před sebou fotbalovou kariéru. Jamajčan se sice dál snaží přesvědčit australský tým Central Coast Mariners, aby s ním uzavřel smlouvu, jednu jistotu už ale má. Dostane se totiž do nejnovější edice počítačové hry FIFA 19. Buď jako hráč australského klubu, jako volný hráč. A bez toho, aniž by tam kopnul do míče, mu bude přisouzena výjimečná role. Bude nejrychlejším fotbalistou ve hře.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Usain Bolt ukázal, že to s míčem rozhodně umíVideo: sntv

 
Článek

Na atletickém oválu si splnil všechno, co chtěl. Přání a touhy rychlíka z Jamajky teď směřují na fotbalový pažit. Bolt se totiž za každou cenu chce stát profesionálním fotbalistou.

Momentálně se ze všech sil snaží získat profesionální smlouvu v australském týmu Central Coast Mariners (v generálce proti druholigovému týmu McArthur South West United vstřelil dva góly). Nabídku k angažmá už má od maltského mistra FC Valetta, kde nedávno získali většinu investoři ze Spojených arabských emirátů. I kdyby ani jedna z možností neklapla, o místo ve světě velkého fotbalu už se nemusí bát.

Usain Bolt se totiž dostane do známé počítačové hry FIFA 19. „Pokud Usain podepíše smlouvu s klubem Central Coast Mariners, bude automaticky zařazen do zimní aktualizace naší hry, případně do další aktualizace," uvádí se v prohlášení EA Fox Sports Asia. „Pokud smlouvu nepodepíše, stejně bude zařazen. Jako volný hráč," stojí v dokumentu.

Společnost rozhodně akcentuje i fakt, že je Bolt oficiálně nejrychlejším člověkem na planetě, takže není pochyb o tom, že v tomhle směru nebude mít ve hře konkurenci. „Bude nejrychlejším hráčem ve hře," uvádí EA Fox Sports Asia.

Reklama

Související témata: