Hlavní obsah

Proč nemá Ronaldo Zlatý míč? Mafie, prohnilý svět a zas***é peníze, stěžuje si sestra CR7

Paříž/Praha

Šestý Zlatý míč v kariéře nezískal a na slavnostním galavečeru v Paříži se ani neukázal. Cristiano Ronaldo skončil v prestižní anketě o nejlepšího fotbalistu roku druhý za svým nedávným spoluhráčem z Realu Lukou Modričem, který ukončil desetileté dvojvládí protugalské hvězdy a Lionela Messiho. Ronaldovi nejbližší se ale evidentně jen těžko smiřovali s tím, že slavná trofej připadla někomu jinému.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Luka Modrič získal Zlatý míčVideo: sntv

 
Článek

Portugalcova sestra Elma reagovala na výsledky ankety velmi ostře. Podle ní jeho bratrovi zabránila v zisku šestého Zlatého míče „mafie".

Modrič má za sebou báječnou sezonu, kterou korunoval vítězstvím v Lize mistrů a senzačním stříbrem ze světového šampionátu. Hlavní cenu získal i v konkurenční anketě FIFA pro nejlepšího hráče světa.

Pro mnohé však stále zůstává tím nejlepším na platě Ronaldo, jenž se před přestupem do Juventusu rovněž výrazně podílel na spanilé jízdě Realu za dalším triumfem v Lize mistrů. V hlasování ale už podruhé za sebou před ním dostal přednost Modrič.

„Tohle je bohužel svět, ve kterém žijeme, prohnilý s mafií a zas*****i penězi. Boží moc je ale mnohem větší než celá tahle zkaženost. Bůh si dává na čas, ale nikdy se nemýlí," napsala na Instagramu Ronaldova sestra Elma Aveiro.

I fotbalistova starší sestra Katia si neodpustila narážku na výsledky Zlatého míče. „Nejlepší hráč světa...pro ty, co rozumějí fotbalu," napsala pod fotku Cristiana třímajícího Zlatý míč z předchozího ročníku v náručí.

Reklama

Související témata: