Hlavní obsah

Obrovská minela gólmana v MLS. Brankář New Yorku se ztrapnil před vyprodaným stadionem

Je za hvězdu. Radost z toho ale gólman nemá. Hitem internetu se totiž brankář FC New York City Sean Johnson stal kvůli hrubce, kterou udělal během sedmého kola zámořské MLS. Před vyprodaným stadionem v Minnesotě dostal šílený gól a fanoušci budou mít na co vzpomínat. Zápas skončil nerozhodně 3:3.

Foto: Sport.cz

Brankář New Yorku City FC Sean Johnson předvedl proti Minnesotě obrovskou hrubku.

Článek

Devětadvacetiletý americký brankář si chtěl ve 33. minutě utkání zpracovat přihrávku záložníka Ebenzera Oforiho. Nešťastník se pokusil míč zastavit, jenže ten se mu prosmýkl za záda a trapas byl na světě. Domácí v tu chvíli vedli 3:2.

Minnesota otevírala tímto utkáním arénu Allianz Field, a diváci si tak z utkání kromě dojmů z nového svatostánku odnesli i vzpomínku na nevídanou chybu brankáře.

„Lidé o tom budou hodně mluvit, ale Johnson je opravdu dobrý gólman. Určitě se s tím brzy vyrovná," věřil po utkání kouč Minnesoty.

Brankář byl pochopitelně zklamaný, věděl, že si pořádně zavařil. „Není nic, co by tu chybu omlouvalo," řekl Johnson reportérům. „Chyby se stávají a je třeba přijmout za ně odpovědnost. Kluky jsem v tom nechal, ale omluvil jsem se jim, aspoň že jsme si nakonec odvezli bod," dodal pro server mlssoccer.com.

Reklama