Hlavní obsah

Angličtí fotbalisté absolvovali v sobotu svatební hattrick

LONDÝN

Den po svém kapitánovi Johnu Terrym se v sobotu oženili další tři angličtí fotbaloví reprezentanti Gary Neville, Steven Gerrard a Michael Carrick. Nejvíc napilno měl ovšem jejich další spoluhráč Wayne Rooney, jenž se snoubenkou Coleen McLoughlinovou přelétával mezi svatbami svých kamarádů vrtulníkem.

Článek

Nejhonosnější obřad dne přichystal obránce Manchesteru United Neville, jenž řekl přítelkyni Emmě Hadfieldové "ano" v manchesterské katedrále. Podle BBC čerství novomanželé odmítli tučné nabídky od časopisů a neposkytli fotografie z obřadu.

Dvaatřicetiletému Nevilleovi šel za svědka bratr Phil, jenž plnil roli náhradníka za Garyho nejlepšího kamaráda Davida Beckhama. Dlouholetý Nevilleův spoluhráč z Manchesteru mu nemohl oplatit svědeckou funkci ze své svatby, neboť se připravoval na nedělní klíčové utkání Realu Madrid. Podle listu Daily Mail se neobjevila ani původně avizovaná Beckhamova manželka Victoria, nepřišel například ani kouč United Alex Ferguson.

Jinak se ale nadšené davy shromážděné před katedrálou přehlídky slavných jmen dočkaly. Nechyběl Velšan Ryan Giggs, čerstvě ověnčený Řádem Britského impéria, dostavili se i další fotbalisté Paul Scholes či Nicky Butt.

Fotbalisté na svých svatbách nešetřili

A samozřejmě i Rooney, jenž už měl v té době za sebou let z Gerrardovy svatby v Berkshire. Kapitán Liverpoolu si vzal Alex Curranovou, která mu během pětiletého partnerského vztahu porodila dvě dcery.

Ve stínu velkých svateb se relativně v poklidu oženil manchesterský záložník Michael Carrick, jenž své dlouholeté partnerce Lise Rougheadové vystrojil svatbu v luxusním hotelu Stapleford Park County House poblíž města Derby.

Podle deníku Mirror fotbalisté na svatbách rozhodně nešetřili. Celkem za všechny čtyři utratili odhadem přes 3,25 miliónu liber (138 miliónů korun).

Reklama