Hlavní obsah

Šílený divák byl nespokojený s výkonem rozhodčího, pokusil se ho přejet autem

‎Pretorie/Praha
Aktualizováno

Tady šlo o život. Rozzuřený fanoušek v Jihoafrické republice nebyl spokojený s výkonem rozhodčího během utkání nižší fotbalové soutěže a svou frustraci se rozhodl ventilovat radikálním způsobem. Nasedl do svého vozu a přímo na hřišti se pokusil sudího přejet. Podle dostupných informací při řádění šíleného diváka nikdo nebyl zraněn. Utkání se ale nedohrálo.

Šílený divák se pokusil autem přejet rozhodčího.

 
Článek

V utkání ligy ABC Motsepe mezi celky Luka Ball Controllers a Polokwane City zbývalo odehrát necelých deset minut. Podle místního serveru The Citizen v tu chvíli neunesl jeden z fanoušků to, že jeho tým přišel o vedení a naopak prohrával 1:2. Vytočilo jej to dokonce do té míry, že se rozhodl nahánět sudího po hřišti ve svém BMW.

Situace se sice po chvíli uklidnila a arbitr se chystal dát pokyn k pokračování duelu, vyšinutý fanoušek však vyrazil ve svém voze na hrací plochu znovu. Když automobil obrátil dokonce směrem k lavičce jednoho z týmů, hráči byli nuceni uprchnout ze hřiště a zápas se kvůli tomu nedohrál.

„Jsme šokováni barbarským chováním toho jedince. Pro takové jednání ve fotbale rozhodně není místo," napsali na twitteru zástupci celku, na jejichž střídačku šílený divák najížděl. „Celou záležitost budeme řešit s fotbalovou asociací," dodali.

Reklama

Související témata: