Hlavní obsah

Terry pobavil fanoušky a Milner zahradničil. Takhle si hvězdy zkracují volné chvíle v karanténě

Praha

Sportovní svět se kvůli pandemii koronaviru na nějakou dobu zastavil. Ostatně jako spousta dalších kulturních činností společnosti. Podívat se na to, jak známé sportovní hvězdy tráví čas v domácí karanténě, nám umožňují jejich profily na sociálních sítích. Do čeho se pustil obránce Manchesteru City Nicolás Otamendi a co provedl s pohárem pro vítěze Ligy mistrů legendární John Terry?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalista Otamendi si volné chvíle v karanténě krátí stavbou modelu pro svého syna.Video: sntv

 
Článek

Argentinský fotbalista Otamendi využil volný čas k tomu, aby pro svého synka sestavil obrovský model supersportovního vozu Bugatti Chiron. Svou práci zaznamenal na časosběrném videu a společně s výsledkem ho zveřejnil na sociálních sítích.

Fanoušky pobavilo i video trenéra Aston Villy a legendy Chelsea Johna Terryho. Ten se zapojil do populární výzvy „Stay At Home Challenge" vskutku originálním způsobem. Ruličkou toaletního papíru se doma trefoval do repliky poháru pro vítěze Ligy mistrů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🏆🧻 I was going to put my kit on but I couldn’t find my shin pads ⚽️😜 @championsleague @chelseafc

Příspěvek sdílený John Terry (@johnterry.26),Bře 19, 2020 v 12:43 PDT

Do zmiňované výzvy se zapojil také nejlepší fotbalista současnosti Lionel Messi. Ani jemu zjevně žonglování s toaletním papírem nedělá sebemenší problém. Zatím nejoriginálnější způsob, jak trávit čas bez fotbalu, ale předvedl liverpoolský James Milner. Ten se rozhodl zdokonalit pečlivě střižený anglický trávník před svým domem a jeho estetickou krásu pozvednout ještě na vyšší úroveň s pomocí pravítka a nůžek.

Reklama