Hlavní obsah

Ronaldo se chce vrátit k fotbalu v týmu Flamenga

RIO DE JANEIRO

Brazilský útočník Ronaldo se chce po zranění kolena vrátit k fotbalu v týmu Flamenga. Pokud by dvojnásobnému mistrovi světa angažmá v klubu z Ria de Janeiro nevyšlo, je připraven ukončit kariéru.

Článek

"Když všechno vyjde, chtěl bych tam hrát," řekl dvaatřicetiletý Ronaldo v pořadu Bem Amigos v brazilské televizi. "Flamengo je pro mě na prvním místě, je to můj sen," dodal.

Ronaldo, o kterého měly zájem Paris St. Germain a Manchester City, také připustil, že je v případě neúspěchu ve Flamengu připraven skončit s kariérou. "Když nebudu zdravý a nebudu hrát dobře, tak ta možnost tady je. Nechci, aby mě brali za zásluhy. Nemohl bych jít na Maracaná (stadion Flamenga) a hrát špatně," dodal.

Ronaldo si navzdory vleklému zranění a dlouhé pauze myslí, že se dokáže dostat do formy a vrátí se i do brazilské reprezentace. "Momentálně jsem zraněný voják, ale nejsem mrtvý," řekl dvojnásobný držitel Zlatého míče, který sice zraněné koleno vyléčil, ale v návratu na trávník mu brání nadváha. "Tlustý hrát nemůžu. Navíc se nevejdu skoro do žádného oblečení," žertoval Ronaldo.

Bývalá hvězda Barcelony, Interu Milán nebo Realu Madrid nehraje od února, kdy si v italské lize vážně poranila koleno. Poté se Ronaldo podrobil operaci a bez angažmá je od léta, kdy ho uvolnil AC Milán.

Reklama

Související témata: