Hlavní obsah

Fanoušci Boky Juniors označili Maradonu za zrádce

BUENOS AIRES

Boca Juniors je nejoblíbenějším klubem legendárního Argentince Diega Maradony, ale ten je pro fanoušky tohoto fotbalového týmu zrádcem. Při nedělním zápase s Argentinos Juniors dali současnému trenérovi národního týmu jasně najevo, že v jeho sporu s Juanem Románem Riquelmem stojí za hvězdou svého týmu.

Článek

Riquelme minulý týden ohlásil konec reprezentační kariéry, protože s Maradonou není schopen spolupracovat. Kapitán olympijských vítězů se nezúčastnil ani jednoho z přípravných utkání, v nichž Maradona zatím národní tým vedl. Kouč to vysvětloval jeho klubovými povinnostmi, ale Riquelmeho se dotklo, že se o své neúčasti dozvěděl až z novin.

Před nedělním utkáním fanoušci Boky Juniors svého tvůrce hry přivítali bouřlivým potleskem a v ochozech se objevily transparenty, které někdejšího hrdinu Maradonu označily za zrádce.

Maradona to celé osobně sledoval ze své lóže na stadiónu Bombonera a nebylo mu to příjemné. "V duši mě bolí, že mě považují za zrádce, ale nemohu s tím nic udělat. Diváky z ničeho neviním, mají právo podpořit, koho chtějí. Nemůžu s tím udělat vůbec nic kromě toho, že budu pokračovat ve své cestě," uvedl v rozhovoru pro Radio Mitre.

Fanoušci podle něj nepochopili, že Riquelmeho v národním týmu pro důležité zápasy chtěl. Přesto neuvažuje o tom, že by na klub zanevřel. "Samozřejmě, že se vrátím. Poslední věc v životě, kterou bych udělal, by bylo naštvat se na Boku," dodal.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň