Hlavní obsah

První redka v životě! Fenina vyloučili, starosta ho brání

Praha

Jeho návrat k fotbalu v dresu Řeporyj má být především velká show. A poprask kolem fotbalového internacionála skutečně nastal hned při jeho druhém vystoupení v pražské I. A třídě. Martin Fenin byl na hřišti Slivence po 17 minutách na trávníku vyloučen a jeho tým na hřišti lídra tabulky hladce prohrál 2:5. „Bylo to levý prostě a tohle si ještě Slivenec odskáče. Fešák udělá čtyři kotrmelce. Vůbec to nezapadá do Martinova obrazu. Je nevinný. Podáváme si protest,“ hájí svého kamaráda a souseda Pavel Novotný, řeporyjský starosta.

Foto: Sport.cz

Martin Fenin v dresu Řeporyj dostal ve Slivenci červenou kartu.

Článek
Fotogalerie

Jako by něco tušil. „Ve Slivenci nenastoupím, abych mohl hrát příští kolo doma proti Libuši," avizoval na sociálních sítích Fenin.

Plán mu nevyšel. Ve Slivenci šel na hřiště v 70. minutě a hned v 87. byl vyloučen. Rozhodčí Pavel Chrenko do zápisu uvedl, že červenou kartu ukázal slavnému hráči za hrubé nesportovní chování, prudké vražení do soupeře oběma rukama v přerušené hře do oblasti hrudníku. Fenina tak čeká trest.

Martin Fenin bude hrát za FK Řeporyje. Po dvou letech mám zase chuť do fotbalu, hlásíVideo: Sport.cz

„Celé mi to přijde hrozně moc smutné. Nebudete věřit, ale je to moje první červená karta v kariéře. Já jsem prostě svoji první červenou obdržel v utkání proti Slivenci. Nevím, zda se mám smát, nebo brečet," cituje internacionála eXtra.cz.

Novotný přivolává 7 let neštěstí

„Slivenec čeká 7 let neštěstí! Martin Fenin (samozřejmě skandálně a nezaslouženě, serious) dostal ve Slivenci první redku v životě. To je kampaaaaň!" píše na twitteru řeporyjský starosta Pavel Novotný.

Známý politik Fenina před pár dny uvítal v FK Řeporyje ve velkém stylu. Nezkrotný internacionál při svém debutu nastoupil v 60. minutě a pomohl svým novým spoluhráčům k remíze 2:2 se Zbraslaví.

Zastrašováním konkurence se rodil přestup do FK Řeporyje. Nemůže to dopadnou špatně, věří Martin FeninVideo: Sport.cz

Ve Slivenci stačil odkopat jen 17 minut... „Co se přesně stalo? No byl tam nějaký faul a jeden jejich klučina to začal emotivně řešit. Vystartoval po mně a vulgárně se do mě pustil. Trošku do mě strčil, tak jsem si to nenechal líbit a taky jsem do něj trochu strčil. On se tam pak začal válet a dost tomu přidal," nabízí Fenin svůj pohled a ujišťuje, že jeho reakce byla tak maximálně na žlutou.

Řeporyje sice uvedly do zápisu námitku, Fenina však trest za vyloučení takřka jistě nemine.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice