Hlavní obsah

Pěkné gesto, fanoušci Liverpoolu opěvují trenéra Kloppa

Jedenáctiletý fotbalový fanoušek napsal trenérovi Liverpoolu Jürgenu Kloppovi dopis, v němž se svěřil se svými stavy úzkosti, které zažívá ve škole. Německý kouč si našel čas a malému klukovi poslal odpověď. Příznivci Reds na sociálních sítích teď oceňují jeho pěkné gesto.

Foto: Sport.cz

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp

Článek

Klučina v září nastoupil do nové školy, ale ve třídě se necítil příjemně. Rodiče ho proto vyzvali, aby se o svých pocitech podělil v dopise, který zaslal na adresu Anfield Road do rukou věhlasného trenéra Kloppa.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Ahoj Lewisi, mohu začít tím, že ti řeknu tajemství?" stálo v odpovědi Kloppa. „Je dobré cítit se nervózní, protože když se něco takového stane, dá mi to šanci proměnit tuto energii v něco pozitivního," pokračoval německý stratég.

„Jak určitě víš, prohrál jsem několik finálových zápasů a nikdy to nebyl dobrý pocit, ale s pomocí mé rodiny a přátel jsem pokračoval dál, a nakonec jsem prožil skvělé chvíle," stálo mimo jiné v dopise.

Matka chlapce se nechala pro liverpoolský deník Echo slyšet, že jejího Lewise Kloppova odpověď ohromila, a když si dopis poprvé přečetl, byl v naprostém šoku. Pěkné trenérovo gesto ocenili i příznivci Reds na sociálních sítích.

Reklama

Související témata: