Hlavní obsah

Řepka promluvil o tetování. První mi snad dělal pájkou spoluhráč, prozradil

PRAHA

Vyhlášený rebel a opora pražské Sparty Tomáš Řepka si své soukromí před veřejností spíše hlídá. Ve své nové knize "Rebel", která vyjde v polovině ledna, ale prozradil řadu zajímavých informací postřehů ze svého života i fotbalové kariéry. Čtenářům se vyznal i ze své vášně k tetování, které nyní pokrývá už značnou část jeho těla. První si prý nechal udělat v roce 1995 od spoluhráče Petera Gundy.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Řepka se v knize mimo jiné podělil o své zážitky s tetováním.

Článek

Jak Tomáš Řepka s tetováním začínal popsal ve své knize následovně: "Tetování je taky moje krásná vášeň a pro někoho zase velkej úlet. Někdo se v tom vyžívá a má jich spoustu. Tetování je mým specifickým vyjádřením toho, kdo jsem. Rozhodně si nevybírám takový, který už někdo má. Chci mít svoje originální, protože je to moje osobní záležitost. Musí o mně něco vypovídat. Mám jich celkem šest.

První bylo na pravým rameni. Guns N’Roses. Dělal mi ho v roce 1995 ještě při prvním působení ve Spartě kamarád mého spoluhráče Petera Gundy. Moc se mu to nepovedlo. Ty zkřížený kolty s tou lebkou... Ono to vypadá spíš jako Jen počkej, zajíci! Vytvářel mi to doma v paneláku. Ani pořádně nevím jak. Měl jsem dojem, že vzal pájku a jen na ni nasadil jehlu. A kdo ví, jestli to bylo jehlou. Navíc, když mi tu kérku dělal, tak jsem byl trochu cuclej a krvácelo mi to. No hrůza.

Radši jsem si dal delší pauzu. Potom se to ale rozjelo. Zaměřil jsem se na velký kérky, takže jsem skoro celej potetovanej. Na pravý noze mám sváření dobra a zla, na levý noze mám sparťanskýho válečníka. Na levý ruce je příběh z filmu 300 o bitvě Sparťanů s Peršany u Thermopyl. V tom je i zkratka ACS, tedy AC Sparta. Ta je vidět nejvíc.

Na krku mám znamení Kozoroha a svoje datum narození 2. 1. 1974. Na boku zase svoje číslo 2, které nosím na dresu. Na pravé ruce mám iniciály jmen svých dětí Veroniky a Tommasa s jejich daty narození. V brzké době chystám něco nového na pravou ruku, ale to zatím neprozradím."

Reklama

  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín