Hlavní obsah

Beckham pomohl Los Angeles zvýšit náskok v čele MLS

NEW YORK

Fotbalisté Los Angeles zvýšili svůj náskok v čele MLS díky vítězství 1:0 nad Chivasem. Jediný gól sobotního zápasu vstřelil v 26. minutě po trestném kopu Davida Beckhama hlavou Chad Barrett.

Foto: Mike Blake , Reuters

David Beckham v dresu Los Angeles

Článek

"Bylo to důležitý zápas, i když jsou to tři body jako při každém jiném vítězství. Bereme to tak, že my jsme na tomhle stadionu doma, proto je to významná výhra," řekl Beckham po utkání dvou týmů, které využívají Home Depot Center v Carsonu, kde přihlíželo zápasu 27 000 diváků na vyprodaných tribunách. Los Angeles s Chivasem neprohrálo ani devátý duel v historii.

New Yorku nepomohl k udržení prvního místa ve Východní konferenci ani nejrychlejší gól v historii klubu, který dal už po 39 sekundách zápasu v Houstonu Dane Richards. Domácí skóre otočili a New York nakonec vydřel až v nastaveném čase alespoň remízu 2:2. V čele konference ho vystřídala Philadelphia.

Fotbalová MLS:
Philadelphia - Chicago 2:1, Houston - New York 2:2, Chivas USA - Los Angeles 0:1, Seattle - Kansas City 1:0, San Jose - New England 2:1, Portland - Columbus 1:0.

Reklama