Hlavní obsah

Ronaldův Štědrý den? Čelenka se stromečky, k večeři mečoun. A přání celému světu!

Praha

Maká na sobě, tvrdě dře. Ale když jsou Vánoce, dokáže vypnout a užívá si sváteční nálady. Hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo si stejně jako miliony dalších lidí užívá svátky ve společnosti svých nejbližších. Pětinásobný držitel prestižní ceny Zlatý míč na sociální sítě poslal fotku celé rodiny. Na hlavě měl čelenku s vánočními stromečky a rozdával úsměvy do všech stran. Nechybělo ani přání fanouškům, CR7 odtajnil i to, jak vypadá jeho vánoční menu. K večeři měla hvězda hned dva chody, cukroví však budete hledat marně.

Foto: Sport.cz

Cristiano Ronaldo si užíval Vánoce ve společnosti svých nejbližších.

Článek

Ronaldův snímek od vánočního stromku, kde je se svými čtyřmi dětmi, Cristianem Jr., Alanou, Evou a Mateem byl hitem. Chybět samozřejmě nemohla ani partnerka fotbalisty Georgina Rodriguezová. Fanoušky zajímalo, jak tráví Vánoce velká fotbalová hvězda, snímek nasbíral 750 000 lajků.

„Přejeme vám veselé Vánoce!! Plné lásky, zdraví a štěstí," napsala hvězda Juventusu. "Přeji lidem na celém světě štěstí a především to, aby v našich domovech nechybělo zdraví a láska."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ještě před pár dny měl Portugalec jiné starosti. Vyhrál prestižní ocenění Golden Foot a neskrýval, že z něj má radost. „Je mi ctí vyhrát @goldenfootofficial a být zvěčněn na promenádě šampionů v Monaku spolu s některými z největších fotbalových legend všech dob! Jsem nadšený a chci poděkovat fanouškům z celého světa za to, že pro mě hlasovali."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pětatřicetiletý fotbalista má za sebou další skvělý rok, nastřílel 44 gólů ve 45 zápasech. Juventusu pomohl k titulu a dosáhl dalších pěti rekordů v kariéře. Co se mu třeba povedlo?

Padesát branek v Serii A nasázel během 61 utkání. Stal se také prvním hráčem, který vstřelil více než 50 gólů ve třech nejlepších evropských ligách. Jako první Portugalec v historii vstřelil hattrick v nejvyšší italské soutěži. Překonal také rekord Juventusu v počtu nastřílených gólů za sezonu. Skóroval také v jedenácti zápasech za sebou v Serii A.

Foto: Jennifer Lorenzini, Reuters

Cristiano Ronaldo pomohl k výhře Juventusu na hřišti Parmy dvěma góly.

Vánoce si ale i legendární CR7 užil. Fanouškům se pochlubil i svým jídelníčkem. K snídani si dává hvězda sýr, šunku a nízkotučný jogurt, v poledne se servíruje kuře se salátem, později pak tuňák, olivy, vejce a rajče. Odpolední svačinka nabízí lahůdka v podobě avokádového toustu a čerstvého ovoce. No a ani večer Portugalec hlady netrpí. Na talíři rád najde třeba mečouna se salátem, druhým chodem bývá steak a kalamáry.

Už v sobotu přitom bude Ronaldo se spoluhráči z Juventusu zpátky v akci, čeká ho duel s Udinese Calcio.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články