Hlavní obsah

Bývalý fotbalista Nezmar bude pracovat pro poradenskou firmu Deloitte

Bývalý fotbalista Jan Nezmar, který působil také na manažerských postech ve Slovanu Liberec a Slavii Praha, bude pracovat pro poradenskou firmu Deloitte ČR. V týmu Deloitte Sports Advisory se bude věnovat projektům ve financování sportu, výstavby sportovní infrastruktury a odměňování sportovců. Deloitte to dnes sdělila ČTK ve své zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Nezmar na archivním snímku

Článek

"V posledních letech se intenzivně zaměřujeme na sport nebo e-sport a příchod Jana Nezmara má posílit postavení Deloitte v těchto oblastech, a to nejen ve vztahu k fotbalu," uvedl vedoucí partner Deloitte Legal Martin Bohuslav. Třiačtyřicetiletý Nezmar bude spolupracovat s právníky, specialisty na veřejnou podporu, financování, nemovitosti a daně.

"Know-how Deloitte Sports Advisory nabízí nalezení nových příležitostí a synergií pro český sport. Věřím, že se nám společně podaří v rámci sportovního prostředí pozvednout úlohu a význam poradenských služeb a tím přispět k jeho celkové kultivaci," doplnil Nezmar.

Dvojnásobný mistr české ligy s Libercem vystudoval ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské v Ostravě a nyní dokončuje studium sportovního managementu na VŠ tělesné výchovy a sportu Palestra.

Po skončení hráčské kariéry, během které nastupoval i za Opavu, Slovácko a Ružomberok, zastával funkci sportovního ředitele ve Slovanu Liberec a Slavii. V Edenu skončil v roce 2020. Letos v lednu se stal sportovním poradcem v polském klubu Podbeskidzie Bielsko-Biala.

Reklama

Související témata: