Hlavní obsah

Tragická zpráva zasáhla Michaela Ballacka, přišel o syna

Lisabon

Ve čtvrtek obletěla svět velmi smutná zpráva. Syn bývalého německého fotbalisty Michaela Ballacka Emilio podlehl následkům nehody na čtyřkolce. O tragické smrti informují portugalská média.

Foto: @emilioballack

Bývalý německý fotbalista Michael Ballack (vpravo) se svým osmnáctiletým synem Emiliem.

Článek

Osmnáctiletý Emilio, syn jednoho z nejlepších německých fotbalistů, zemřel ve čtvrtek kolem druhé hodiny ranní. Podle portugalských médií se nehoda stala blízko domu v Portugalsku, který před lety jeho otec koupil.

Místní zprávy tvrdí, že nehoda, při které syn Michaela Ballacka přišel o život, se stala poblíž činžáku známého jako Villas do Mar. K nehodě byli přivoláni hasiči. Další podrobnosti nebyly zatím sděleny.

Emilio je jedním ze tří dětí Michaela Ballacka a jeho bývalé manželky Simone Lambeové. Narodil se v roce 2002, rok po nejstarším synovi Louisovi. O tři roky později přišel na svět nejmladší Jordi.

Bývalý fotbalista Michael Ballack se řadí k nejlepším fotbalistům v Německu. Ve své kariéře působil od roku 2006 v londýnské Chelsea, se kterou hned první sezonu získal trofej. Stamford Bridge opustil v roce 2010, s kariérou se rozloučil v Bayeru Leverkusen o dva roky později.

Reklama

Související témata: