Hlavní obsah

Chvíle hrůzy. Hvězda tureckého klubu se zřitila k zemi během ligového utkání

Istanbul/Praha

Chvíle hrůzy, které vyděsily fanoušky! Dvacet minut před koncem duelu Gaziantepu FK s Besiktasem v turecké luze se zhroutil na trávník klíčový hráč hostů Fabrice Nsakala a musel být převezen do nemocnice. Levý bek Besiktase byl naštěstí už ve chvíli, kdy opouštěl stadion, při vědomí a měl by být v pořádku. Příčina kolapsu zatím není známá, hráč se musí podrobit lékařským vyšetřením.

Foto: @Besiktas, Twitter

Obránce tureckého Besiktase Fabrice Nsakala se zhroutil během ligového utkání.

Článek

Zápas Gaziantepu s Besiktasem v turecké lize skončil bez branek, fanoušci tak nejspíš budou v paměti nejvíce momenty hrůzy, kdy se bali o život jednoho z hráčů istanbulského klubu.

V 71. minutě utkání byl u míče levý obránce Fabrice Nsakala. Konžský fotbalista se z ničeho nic složil k zemi. Pohotově zareagoval jeden z náhradníků, když ihned  běžel na pomoc spoluhráči, byl u něj dříve než zdravotníci a snažil se pomoci.

Jednatřicetiletý obránce z Konga opouštěl hřiště při vědomí, raději byl ale následně převezen do nemocnice.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Beşiktaş JK (@besiktas)

"Fabrice Nsakala nemohl pokračovat v zápase kvůli nečekaným problémům. Už při vědomí byl převezen do nemocnice na preventivní vyšetření. Brzy se uzdrav @NsakalaFabrice," okomentoval celou událost na sociálních sítách Besiktas.

Podporu hráči vyjádřil i největší rival druhého týmu tabulky Fenerbahce. Klub na sociální sítě napsal jasný vzkaz, kdy podpořil hráče. „Brzy se uzdrav, modlíme se za tebe, Nsakalo!"

Fanouškům se tak jistě mohly vybavit okamžiky hrůzy, které prožívali hráči a fanoušci Dánska na letošním EURO, kdy při prvním zápase zkolaboval Christian Eriksen a přímo na trávníku bojoval o život.

Reklama

Související témata: