Hlavní obsah

VIDEO: Němce žhaví před MS sexy dračice Melanie, předvádí i smělý recept na ničení soupeřova brankáře

Ligové soutěže vrcholí, sezóna bude záhy minulostí, fotbalový svět ale má k čemu vzhlížet. Co nevidět je tu světový šampionát v Brazílii. Množí se i tradičně připravované songy jednotlivých reprezentací k této vrcholné události. Představili je už i dva z velkých favoritů - Němci a Španělé.

Foto: Ricardo Moraes, Reuters

Před slavným stadiónem Maracaná pózují mladí Brazilci, pro MS je takřka vše připraveno.

Článek

Německá dračice.

Bubnující Xavi.

Před čtyřmi roky se němečtí tvůrci snažili ladit stylově do afrických rytmů, teď vsadili na blonďatou dračici a odrhovačku, která bude snadným terčem pro kritiky. Melanie Müllerová si zajistila popularitu coby pornoherečka, teď tedy sehrála významnou roli při tvorbě fotbalového klipu nazvaného Německo, dej gól!

Kdyby šlo o jeho samotnou sledovanost, asi by bylo vše v pořádku. Na internetu si ho během pár hodin prohlédly statisíce uživatelů, ale co je horší: hned devíti z deseti se vystoupení, v němž vyzývavá blondýna na závěr zvednutým trikem nabídla i recept na překonání soupeřova brankáře, nelíbí.

Poněkud usedleji vypadá skladba Španělů. Se skupinou Maldita Nerea spolupracovali i sami reprezentanti. Na videu se coby konkurent Petra Čecha za bicími objevuje Xavi a s ním se tvorbě dílka podíleli i Casillas, Diego Costa, Alba a Azpilicueta. Ani tahle skladba není ušetřena výhrad. Klip nazvaný Dobrá energie prý připomíná znělku na reklamu seznamky pro gaye nad třicet let.

MS začíná 12. června.

Která skladba se vám líbí víc?
Španělská
70,9 %
Německá
29,1 %
Celkem hlasovalo 6390 čtenářů.

Reklama

Související témata: