Hlavní obsah

Neymar chce být po operaci do měsíce zpátky na hřišti

Hvězdný brazilský fotbalista Neymar očekává, že se do měsíce plně zotaví z březnové operace nohy. V polovině května by byl rád zpátky na hřišti a další měsíc by měl na přípravu do začátku mistrovství světa v Rusku. Šestadvacetiletý útočník Paris St. Germain léčí zlomeninu nártní kůstky a vymknutý kotník.

Foto: Sport.cz

Neymar prý mistrovství světa stihne

Článek

Po zranění v ligovém zápase s Marseille se nejdražší fotbalista historie podrobil operaci 3. března. A začal boj s časem. Média se předháněla ve spekulacích, zda hvězda stihne světový šampionát v Rusku. Řada předpovědí přitom neviděla budoucnost nejdražšího fotbalisty světa růžově. Teď všechny dohady uťal sám Brazilec, který odtajnil, kdy se hodlá vrátit na trávník. "Asi za měsíc," řekl brazilské televizi Globo na otázku, kdy by měl být připraven na návrat. "Jde to dobře, všechno je v pořádku," dodal.

Brazilci zahájí mistrovství světa 17. června zápasem proti Švýcarsku. Přípravné duely předtím odehrají dva - 3. června s Chorvatskem a o týden později s Rakouskem. Do Paris St. Germain Neymar přestoupil loni z Barcelony za 222 miliónů eur.

Reklama

Související témata: