Hlavní obsah

Lahůdka pro nezvěstného. Kouč Slováků zmizel, hledá ho policie i myslivci

Prestižní derby znovu na chvíli ožilo. Fotbalisté Slovenska do 18 let ve finále Slovakia Cupu v Senci porazili český výběr kouče Jana Suchopárka těsně 1:0. V přiloženém videu se můžete podívat, jak urputnou bitvu rozhodl lahůdkovou trefou Timotej Múdry. Slováci se teď obávají o trenéra osmnáctky Milana Malatínského, který ještě před finále zmizel a je nezvěstný.

Mladý Slovák zaskočil Čechy

 
Článek

Češi v Senci odehráli výtečný turnaj. Finále rozhodl v 67. minutě domácí Timotej Múdry, který napřáhl z 25 metrů a nádherně vymetl šibenici brány gólmana Zadražila.

Na utkání již chyběl trenér Slováků Milan Malatínský (48). Synovec legendy trnavského fotbalu Antona Malatinského se den před finále od týmu odpojil a od té doby je nezvěstný.

Manželka Tatiana prostřednictvím médií svého muže vyzvala, aby se jí ozval. Zmizení kouče údajně může souviset s tím, že Slovenský fotbalový svaz hodlal s Malatinským ukončit spolupráci.

Každopádně v Brestovanech na Trnavsku, kde trenér žije, začala pátrací akce. Od víkendu Malatínského hledají v okolních lesích policisté, myslivci i rodina. Zatím bez výsledku.

Reklama

Související témata: