Hlavní obsah

Baroš, Nezmar, Kobylík... Synové slavných otců nekompromisně nastupují

O nástupce mají slavní otcové postaráno. Závěr fotbalové sezóny proběhl také ve znamení finálových turnajů Ondrášovka Cupu - Poháru mládeže FAČR. V akci byli k vidění také borci se známými jmény. Baroš, Nezmar, Kobylík... Všichni jsou jen dalším dokladem, že jablko nepadá daleko od stromu. V přiloženém videu se můžete podívat na góly malého Baroše, v galerii pak uvidíte zapálené nástupce rodinných tradic.

Malý Patrik Baroš v akciVideo: Ondrášovka Cup

 
Článek
Fotogalerie

Finále Ondrášovka Cupu v Příbrami

Dohráno, sečteno. Nejvíce finálových turnajů, celkem tři, vyhrála Slavia (U8, U9 a U13). Dvě prvenství získala Sparta (U10 a U12) a jedno Hradec Králové (U11).

Finálové turnaje Ondrášovka Cupu byly zároveň přehlídkou synů známých fotbalistů.

Tak třeba v Hradci Králové v kategorii U9 se po hřišti v sešívaném dresu proháněl i Patrik Baroš, syn vítěze Ligy mistrů a bývalého reprezentanta Milana Baroše, který turnaj přímo v dějišti sledoval. Třetí příčka patří druhému pražskému „S", tedy Spartě. Spolu se pak radovali z celkového triumfu Slavie.

Červenobílí ovládli také vyvrcholení kategorie U8 v Příbrami. Individuální ocenění pak brala známá jména. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhodnocen liberecký Jan Nezmar, syn člena Klubu ligových kanonýrů a bývalého hráče Opavy, Liberce nebo Slovácka a současného sportovního ředitele Slavie Jana Nezmara. Nejvíce gólů pak nastřílel olomoucký Lukáš Kobylík, jehož otec David hrával mj. v Olomouci, Štrasburku nebo Bielefeldu.

Oba klučinové se ve svých odpovědích vzácně shodli. „Hraju na různých postech. Líbí se mi Ronaldo a taky Gareth Bale a chtěl bych někdy hrát za Real..." Lišili se jen v jedné odpovědi. Co by dělali, kdyby se jim nepodařilo dostat se do Realu. „Pak bych chtěl hrát za Slovan Liberec," hlásil mladší z Nezmarů a menší Kobylík taky zůstal věrný rodinné tradici: „Anebo budu hrát za Sigmu."

Reklama