Hlavní obsah

Finále MOL Cupu zná termín. Kdo si řekne o jeho pořádání?

Praha
Aktualizováno

Domácí pohár má scénář vyvrcholení sezony. Finále fotbalového MOL Cupu se odehraje ve čtvrtek 20. května, výkop je naplánován na 17:00. Los semifinále určil, že o finálovou účast se utká Viktoria Plzeň s Teplicemi a Sparta v roli obhájce trofeje vyzve lepšího z dvojice Sigma Olomouc – Slavia Praha. Finále se odehraje na domácím hřišti týmu, který se v semifinále podle pohárového koeficientu za posledních pět let umístil na nižší pozici.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ondřej Lingr ze Slavie Praha a Michal Trávník ze Sparty Praha během derby. K jeho repríze může dojít v semifinále poháru.

Článek

Pohár dospěl do semifinále. První se odehraje 28. dubna mezi Plzní a Teplicemi od 17:00, ve stejný den dojde také na odložené čtvrtfinále Olomouce se Slavií s výkopem od 14:00. Následně bude sehráno druhé semifinále, ve kterém Sparta přivítá lepšího z posledního čtvrtfinále na domácím hřišti na Letné 5. května od 17:30.

Finále je na programu ve čtvrtek 20. května s výkopem v 17:00. Poslední čtvrtfinále, obě semifinále i finále bude vysílat přímým přenosem ČT sport.

Zajímavé bude sledovat, kdo si svým postupem o pořádání finále řekne. Odehraje se na domácím hřišti klubu, který se v semifinále podle pohárového koeficientu za posledních pět let umístil na nižší pozici.

Aktuálně pořadí je: Slavia, Sparta, Plzeň, Olomouc a Teplice minitabulku koeficientu uzavírají. Jinými slovy, pokud Teplice postoupí do finále, bude se hrát na jejich stadionu bez ohledu na soupeře.

Reklama