Hlavní obsah

Slavia načne cestu za obhajobou poháru na hřišti třetiligového soupeře

Aktualizováno

Sešívaní získali v minulé sezoně double, vedle mistrovského titulu tedy obhajují také triumf v domácím poháru. Cestu k němu začnou na hřišti třetiligového soupeře, los 3. kola MOL Cupu fotbalistům Slavie přisoudil Velvary, aktuálně třetí tým skupiny B v ČFL. Sparta zamíří na stadion druholigové Líšně. Oficiální hrací termín je středa 22. září.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Abdallah Sima ze Slavie s trofejí za vítězství v MOL Cupu. Obhajobu už sešívaní začnou bez něj...

Článek

Obhájce přišel na řadu hned v první části losování v strahovském sídle FAČR, kdy byly taženy nelicencované kluby proti profesionálním. Na Slavii se mohou těšit ve Velvarech, které se po nedělní remíze v Brozanech drží na třetí příčce skupiny B v ČFL.

Sparta se vypraví do Brna. Líšeň byla senzací minulé sezony druhé ligy, v níž obsadila historické druhé místo. Aktuálně patří „Marvanům" osmá příčka.

Poražený finalista z minulého ročníku Plzeň zůstane doma, připomene si tradiční souboje s Příbramí, která sestoupila do druhé ligy.

Baník Ostrava zamíří do Prahy na Vltavín. Slovácko si musí dát pozor na Zbuzany, které v minulém kole šokovaly vítězstvím 2:1 v Liberci, po němž na lavičce Slovanu skončil trenér Pavel Hoftych. Další prvoligové celky úvodní zápasy domácího poháru zvládly.

Los 3. kola českého fotbalového poháru MOL Cupu:
Vltavín - Ostrava
Zápy - Hradec Králové
Velvary - Slavia Praha
Zbuzany - Slovácko
Přepeře - Jablonec
Vlašim - Olomouc
Dukla Praha - České Budějovice
Jihlava - Pardubice
Velké Meziříčí/Opava - Mladá Boleslav
Třinec - Teplice
Varnsdorf - Brno
Líšeň - Sparta Praha
Prostějov - Bohemians Praha 1905
Karviná - Chrudim
Vyškov - Zlín
Plzeň - Příbram
Oficiální termín je středa 22. září.

Reklama