Hlavní obsah

Unikátní hattrick! Fotbalista se stal během šesti týdnů trojnásobným otcem

Londýn/Praha

Kuriózní právní spor řeší fotbalista Saido Berahino z druhé anglické ligy. Pětadvacetiletý útočník Stoke City se podle článku bulvárního „Sun“ se v letošním roce během šesti týdnů stal trojnásobným otcem. Každé dítě má mít pochopitelně s jinou ženou.

Foto: Profimedia.cz

Saido Berahino v dresu Stoke City.

Článek

Na konci května mu porodila dnes již bývalá snoubenka Stephania Christofourou syna Costu, 17. července přibyla do rodiny dcera Aniya Marie. Její matkou je údajně hráčova někdejší přítelkyně a modelka Chelsea Lovelace, jejíž příspěvky na Instagramu sleduje více než 100 000 obdivovatelů. Útočníka Stoke City však před časem opustila kvůli movitému majiteli restaurace.

A nyní se přihlásila i třetí, zatím nejmenovaná žena afrického původu s tím, že otcem dítěte narozeného 15. července je právě Berahino.

Po sportovní stránce však rodák z Burundi zůstává ve stínu bulvárními deníky propírané kauzy. Deník Sun připomíná, že útočník s týdenním příjmem 70 000 liber, nedal gól dlouhých 913 dní. Až po narození dětí střelecky procitl, trefil se jak při svém debutu v dresu Burundi, tak při sobotní prohře 2:3 s Blackburnem.

Jak ale deník ironicky dodává, stále má v poslední době na svém kontě víc dětí než branek...

Reklama

Související témata: