Hlavní obsah

Legenda poslala Mourinhovi drsný vzkaz. Nenáviděly vás i kuchařky v klubu

Londýn/Praha

Hodně drsný vzkaz poslal přes média odvolanému kouči Manchesteru United José Mourinhovi bývalý kapitán anglické reprezentace Wayne Rooney. Médiím legendární útočník řekl, že během Mourinhova působení na Old Trafford vládla v klubu divná nálada a život v United nenáviděli za vlády Portugalce nejen hráči, ale třeba i kuchařky či kustodi. „Trpěl celý fotbalový klub," řekl Rooney.

Foto: Sport.cz

Wayne Rooney v době, kdy podepisoval kontrakt s anglickým Evertonem.

Článek

Možná se v médiích psalo, že to mezi Mourinhem a některými hvězdami jiskřilo, v lepším případě neklapalo ideálně. Podle Rooneyho však měli s extravagantním portugalským manažerem problém vlastně všichni. „Jsem si jistý, že Ed Woodward měl na Mourinha stejný názor, jako třeba dámy z kuchyně. Teď to všechno skončilo. Přišel Ole a já vím, že jsou všichni šťastní," poslal na dálku Mourinhovi poměrně ostrý vzkaz Rooney.

Mourinho dostal na Old Trafford padáka před pár dny a Manchester United po výměně kouče, kdy nastoupil bývalý hráč klubu Ole Gunnar Solskjaer, hned zabral a vyhrál 5:1 v Cardiffu. Rooney vše připisuje změně trenéra. „Jakmile Ole dostal tu práci, hned jsem mu gratuloval. Napsal jsem mu také, že jsem mluvil s některými hráči a hned jsem cítil jejich nadšení. Že zase mají chuť do fotbalu," prozradil známý kanonýr.

Reklama

Související témata: