Hlavní obsah

Real odmítá za Hazarda platit astronomickou sumu. Sáhne hvězdný Belgičan ke krajnímu řešení?

Londýn/Praha

Chelsea požaduje za svého klíčového hráče 100 milionů liber, tedy téměř tři miliardy korun. Po nedávném galapředstavení belgického záložníka v utkání proti West Hamu se možná leckomu zdálo, že madridský klub, který po Hazardovi velmi touží, tuto částku ochotně zaplatí. Podle serveru Daily Mail se do toho ale španělskému celku dvakrát nechce.

Foto: Reuters

Eden Hazard se netají tím, že hrát za Real Madrid je jeho velkým snem.

Článek

Real už pěknou řádku týdnů hledá někoho, kdo by dokázal zaplnit mezeru po Cristianu Ronaldovi, a o Hazarda v tomto směru velmi stojí. Jenže 100 milionů liber se madridskému klubu prostě platit nechce.

Sestřih utkání 33. kola Premier League Chelsea - West HamVideo: DIGI CZ

Pokud se tedy cena za klenot Chelsea nesníží, chystá se Bílý balet samotného hráče požádat o to, aby na svého londýnského zaměstnavatele zatlačil a svůj vysněný přestup si vynutil.

Podobná situace už přitom nedávno ve věci přestupu z Chelsea do Realu Madrid nastala. Kolega Hazarda z belgické reprezentace Thibaut Courtois byl hlavním aktérem velmi vyhrocené situace. Gólman si totiž v létě vysněnou štaci doslova vynutil tím, že se po mistrovství světa jednoduše neohlásil na tréninku.

Reklama