Hlavní obsah

Je tohle nutné? Malý fanoušek s postižením musel být ošetřen poté, co fanoušci Liverpoolu hodili pyrotechniku do sektoru hostů

Liverpool/Praha

Tohle si za rámeček nedají! Během nedělního zápasu mezi Liverpoolem a Chelsea hodili příznivci domácích do sektoru s fanoušky Chelsea červenou dýmovnici. Kouře z ní se nadýchal malý chlapec se zdravotním postižením a musela mu být poskytnuta první pomoc přímo na stadionu. S informací přišel server Daily Mail.

Foto: Twitter: The Away Fans

Liverpoolští fanoušci hodili dýmovnici do sektoru příznivců Chelsea. Ošetřen musel být devítiletý chlapec.

Článek

Stalo se to poté, co Sadio Mané vstřelil první gól Liverpoolu. Do sektoru hostů přiletěla ze strany fanoušků domácích dýmovnice. Devítiletý Donte se nadýchal kouře z ní vycházejícího a musel být přímo na stadionu napojen na inhalátor. Neustále kašlal a záchranářům se nezdála jeho hladina kyslíku.

Celou situaci zkomplikoval fakt, že Donte je dítětem s vývojovým opožděním. Podle chlapcovy matky nechápal, co se děje, což způsobilo, že začal být i velmi úzkostný. Záchranáři však odvedli svou práci dobře a zdá se, že chlapec bude zcela v pořádku, ačkoli ještě po cestě domů se necítil dobře a z celé situace byl vyděšený a zmatený.

Není to tak dávno, co bylo situaci s vhazováním pyrotechniky mezi diváky nutno řešit i v Česku. V březnovém zápase mezi Spartou a Plzní byla jedna z divaček zraněna poté, co někdo hodil pyrotechniku do "jejího" sektoru.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články