Hlavní obsah

Tohle je individuální cena, vy břídilové! Anglický fotbalista svým "poděkováním" baví sociální sítě

Nottingham/Praha

Je dost možné, že na příští sezonu zamíří do některého z klubů nejvyšší anglické soutěže. Nebylo by divu, však také Joe Lolley předvádí velmi slušné výkony, díky nimž se stal miláčkem fanoušků a byl dokonce zvolen nejlepším hráčem sezony svého klubu Nottinghamu Forrest. Nyní se ale o Lolleym mluví spíše v souvislosti s tím, jak on sám na svém Twitteru na ocenění zareagoval. Žádné prázdné, nudné a obvyklé fráze nečekejte. Naopak.

Foto: Twitter: Joe Lolley

Anglický fotbalista Joe Lolley

Článek

„Chtěl bych taky upřímně říct: Neděkuju vůbec žádnému svému spoluhráči, protože tohle je individuální ocenění, vy břídilové," napsal v reakci na ocenění Lolley na svůj Twitter. A jeho příspěvek s neobvyklým „poděkováním" se teď světem sociálních sítí šíří jako lavina.

Kdo by si ale myslel, že 26letý útočník za svůj tweet sklidí jen kritiku, ten by se pletl. Není sice známo, jak Lolleyho příspěvek vzali jeho spoluhráči, ale fanoušci projevili pořádnou dávku nadhledu a vesměs vtipnost příspěvku oceňují.

Ať už svůj příspěvek myslel vážně, či spíše s velkou dávkou humoru, Lolley opravdu v letošní sezoně předváděl zajímavé výkony a teoreticky lze očekávat, že v příští sezoně vymění druhou nejvyšší anglickou soutěž (Championship), kterou s Nottinghamem hraje, za Premier League. Už v zimě se mluvilo o několika klubech z Premier League, které prý o křídelního hráče měly zájem - mezi nimi byl třeba Crystal Palace, Watford nebo Newcastle.

Reklama