Hlavní obsah

Pohádková nabídka! United nabízejí za reprezentačního tahouna skoro dvě miliardy. Ani to ale nemusí stačit

Manchester/Praha

Tohle je nabídka, nad kterou asi bude Leicester muset přemýšlet. Manchester United má zájem o velkou oporu Lišek i anglického národního týmu Harryho Maguirea, a je si dobře vědom jeho ceny. Proto za obránce nabízí 70 milionů liber, tedy v přepočtu necelé dvě miliardy korun. S informací přišel server BBC Sport.

Foto: Twitter: Harry Maguire

Harry Maguire je na seznamu vysněných posil Manchesteru United

Článek

Po Maguireovi touží manažer United Ole Gunnar Solskjaer. Zároveň měl sám 26letý hráč údajně vedení oznámit, že by uvítal možnost posunout se na "vyšší úroveň". Vše by tedy nahrávalo možnosti jeho přesunu k Rudým ďáblům.

Přesto je možné, že nabídka nebude Leicesteru stačit, svého hráče si totiž Lišky opravdu hodně cení a mohly by chtít ještě vyší odstupné.

United o Maguirea, který loni v září prodloužil kontrakt v Leicesteru až do roku 2023, usilovali už před dvanácti měsíci, tehdy ale z dohody vycouvali kvůli tomu, že se jim 70 milionů za transfer zdálo jako příliš vysoká částka.

O stopera prý projevil zájem i šampion uplynulého ročníku Premier League a velký konkurent Rudých ďáblů, Manchester City.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.