Hlavní obsah

Také Součkovi Kladiváři nachystali odškodnění pro fanoušky. Buď dostanou zpátky peníze nebo kredit

Součkův West Ham United je sedmým klubem Premier League, který ujistil své fanoušky, že se dočkají odškodnění za pět domácích ligových zápasů, které na vlastní oči neuvidí. Hammers přitom nebudou dělat rozdíl mezi majiteli permanentek a fanoušky, kteří si koupili třeba jen jednu vstupenku na některé ze zbývajících střetnutí ještě před tím, než byla nejvyšší anglická fotbalová soutěž po propuknutí koronavirové pandemie přerušena.

Foto: Sport.cz

Součkův West Ham se přidal k šesti klubům Premier League.

Článek

I Premier League se bude dohrávat za zavřenými dveřmi bez diváků v ochozech. Šest klubů - Manchester United, Manchester City, Tottenham, Everton, Brighton a Norwich - už ujistilo své fanoušky, že o peníze za permanentky nebo jednorázové vstupenky nepřijdou.

Nyní se k nim přidal i West Ham United, ve kterém hostuje český reprezentant Tomáš Souček. Vedení Kladivářů nabízí svým fanouškům vrácení peněz za pět domácích zápasů, které vzhledem k opatřením souvisejícím s koronavirovou pandemií na vlastní oči neuvidí.

Mohou si vybrat ze dvou možností... Buď dostanou zpátky peníze, což se pochopitelně týká i držitelů sezónních permanentek. Těm bude vrácena alikvótní částka za pět domácích utkání, které bude hrát Hammers za zavřenými dveřmi. Mohou si ale také zvolit odpovídající finanční kredit, jenž uplatní při nákupu permanentky na příští sezonu.

Stejná nabídka platí pro majitele jednorázových vstupenek na některé ze zbývajících střetnutí Premier League a mohou ji využít i fanoušci ženského družstva účinkujícího v anglické Superlize žen.

Fotbalisté West Hamu figurují devět kol před koncem soutěže v tabulce na šestnácté příčce s 27 body na kontě. Stejně je na tom ovšem sedmnáctý Watford a osmnáctý Bournemouth. Devatenáctá Aston Villa před přerušením Premier League získala 25 bodů, ale má o zápas méně, což napovídá, že boj o záchranu bude po restartu soutěže hodně dramatický.

Reklama