Hlavní obsah

Paul Ince skončil na lavičce Blackburnu

Paul Ince v úterý dopoledne skončil v pozici manažera fotbalistů Blackburnu. Vedení aktuálně devatenáctého celku anglické Premier League se pro tento krok rozhodlo po pondělním zasedání. "Jsme bezprostředně ohroženi sestupem. Musíme najít někoho, kdo dokáže mužstvo dostat výše," řekl ředitel klubu John Williams.

Článek

Blackburn se krčí na předposlední příčce anglické ligy se ziskem 13 bodů v 17 zápasech a navíc drží sérii jedenácti utkání bez plného bodového zásku. Pozice bývalého kapitána anglického národního týmu byla již delší dobu nejistá. Posledním hřebíčkem do rakvce se stala sobotní prohra 0:3 od Wiganu.

„Tři výhry v 17 duelech s týmem, který skončil v loňské sezóně na sedmé příčce Premier Leauge nás nemohou uspokojit. Jsme bezprostředně ohroženi sestupem. Udržení prvoligové příslušnosti je pro nás prvořadým úkolem,“ nechal se v klubovém prohlášení slyšet ředitel Rovers John Williams.

Vedení nyní hledá za Ince „dočasnou“ náhradu, která by mužstvo vedla ve zbylých šesti měsících. „Musíme najít někoho, kdo dokáže mužstvo dostat do vyšších pater tabulky,“ řekl Williams a dodal, že Paul Ince se rychle vzpamatuje. „Je to bojovník a všichni mu přejeme jen to nejlepší.“

Reklama

Související témata: