Hlavní obsah

Gerrard v sobotu nastoupí za Liverpool v Anglickém poháru

LIVERPOOL

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard nastoupí za svůj tým v sobotním utkání Anglického poháru proti druholigovému celku Preston North End. Trenér Rafael Benítez nehodlá svého nejlepšího hráče šetřit, i když má za sebou turbulentní týden, jehož začátek strávil v policejní cele po rvačce v baru. Gerrard byl obviněn z napadení s následkem ublížení na zdraví a hrozí mu až pět let vězení.

Článek

"Je v pořádku a normálně trénuje. Mluvil jsem s ním a právníky a má mou stoprocentní podporu," řekl v pátek Sky Sport News kouč Benítez, jenž v pohárech obvykle své největší hvězdy nenasazuje. "Nejlepší věc pro nás všechny teď bude, abychom se soustředili na fotbal. Steven je připraven a doufám, že zítra budou všichni mluvit jen o zápase," dodal trenér lídra Premier League.

Anglický reprezentant Gerrard se popral v baru v noci na pondělí, kdy spolu s pěti přáteli slavil vítězství Liverpoolu 5:1 nad Newcastlem, k němuž přispěl dvěma góly. Poté, co místní diskžokej skončil v nemocnici se zlomeným zubem a pořezaným předloktím, byl slavný fotbalista a jeho dva kolegové obviněni.

Reklama

Související témata: