Hlavní obsah

Solskjaer věří ve stejné odhodlání United jako v úvodu sezony

Praha

Trenér fotbalistů Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer očekává, že jeho svěřenci půjdou do prvního utkání obnovené sezony anglické ligy proti Tottenhamu se stejným odhodláním jako do úvodního duelu ligového ročníku s Chelsea. Souboj United se "Spurs" je na programu v pátek 19. června, dva dny po restartu sezony.

Foto: Craig Brough, Reuters

Trenér fotbalistů Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer

Článek

"Už strašně dlouho se těšíme na zápasy. První nás čeká za dva týdny, takže musíme zintenzivnit trénink a získat výhodu na svou stranu," řekl Solskjaer pro klubový web.

"Rudí ďáblové" jsou pátí s tříbodovou ztrátou na čtvrtou Chelsea, které patří poslední příčka zajišťující start v základní skupině Ligy mistrů. Tottenham je oproti United pozadu o čtyři body.

Jedenáct zápasů bez prohry

"Všichni si uvědomujeme, že budeme muset být ve špičkové formě a plně soustředění (proti Tottenhamu). Pro všechny je to velký zápas. Na začátku ročníku jsme hráli proti Chelsea. Jsem si jistý, že hráči přistoupí k duelu s Tottenhamem se stejným odhodláním odehrát výborný zápas," uvedl sedmačtyřicetiletý Nor.

Manchester před březnovým přerušením fotbalu kvůli pandemii koronaviru neprohrál v 11 soutěžních utkáních za sebou.

"Tréninky jsme zaměřili na shrnutí toho, co se nám dařilo, vypilování jedné dvou věcí a pár novinek. Snad v naší hře uvidíme spoustu věcí, které tam byly už před pozastavením soutěží," konstatoval bývalý hráč United.

Reklama