Hlavní obsah

Jestli Liverpool vyhraje anglickou ligu, Keane se vzdá medaile

LONDÝN

Přestože nyní hraje s Tottenhamem o záchranu, fotbalista Robbie Keane se může na konci sezóny díky půlročnímu působení v Liverpoolu radovat z mistrovského titulu. Irský útočník však prohlásil, že pokud "Reds" anglickou ligu vyhrají, on se své medaile vzdá.

Článek

"Vyhrát Premier League pro mě teď nic neznamená. Brácha je fanoušek Liverpoolu, tak bych medaili za vítězství dal asi jemu," řekl listu The Sun Keane. "Beru to tak, že si tu medaili nezasloužím. Něco jiného by bylo, kdybych týmu pomohl k titulu a byl jeho členem," dodal.

Irský reprezentant do Liverpoolu přestoupil loni v létě z Tottenhamu za 20 miliónů liber. Po nevydařeném půlroce se však začátkem týdne do londýnského klubu vrátil za téměř poloviční částku.

Pokud by se Keane skutečně vzdal medaile za případný triumf Liverpoolu v Premier League, nebyl by prvním, kdo takové gesto učinil. Bývalý trenér Chelsea José Mourinho před třemi lety po zisku titulu s londýnským klubem hodil medaili mezi fanoušky, a když dostal náhradní, poslal ji znovu do stejných míst.

Reklama

Související témata: