Hlavní obsah

O Newcastle se zajímá singapurská investiční skupina, už se mluví i o Ronaldovi

Anglický fotbalový klub Newcastle United by před startem sezony nakonec přece jen mohl změnit majitele. Podle britských médií se o Straky zajímá singapurská firma Bellagraph Nova Group. Dosavadnímu vlastníkovi údajně nabízí 280 milionů liber (asi osm miliard korun). Některá média už spekulují o možných posilách, jednání firmy ale zatím vzbuzuje spíše pochybnosti.

Foto: Sport.cz

Kdo bude nakonec novým majitelem Newcastlu United?

Článek

Fanoušci tradičního klubu z Premier League Newcastlu nedávno zažili zklamání, když sešlo z koupi United saudskoarabským konsorciem PIF korunního prince Mohameda bin Salmána. Teď jim ale možná svitla nová naděje. O Straky se zajímá nový potenciální vlastník ze Singapuru.

Dosavadní majitel Mike Ashley podle deníku Telegraph obdržel od skupiny Bellagraph Nova Group nabídku na 280 milionů liber. Se zprostředkováním měl údajně pomáhat bývalý anglický fotbalový reprezentant Alan Shearer.

Se zvěstmi o nových vlastnících už některá zahraniční média okamžitě začala spekulovat o možných posilách Newcastlu. Ředitel singapurské společnosti vše značně přiživil, když řekl Telegraphu, že je firma v přímém jednání s několika světovými hvězdami fotbalu včetně Cristiana Ronalda.

Oficiální twitterový účet Bellagraph Nova Group pak v neděli psal o vytváření nových synergií s hráči, jako je Ronaldo. Otázkou tak zůstává, nakolik je celá záležitost ze strany Singapurců vůbec myšlena vážně. Způsob jednání podle mnohých zatím spíše vzbuzuje pochybnosti.

Reklama

Související témata: