Hlavní obsah

Tottenham se nevzdává, o Beckhama usiluje dál

Naděje, že David Beckham oblékne dres Tottenhamu, stále žije! Trenér fotbalistů londýnského klubu Harry Redknapp prozradil, že šéfové Spurs začali jednat o krátkém transferu ikony anglické kopané z LA Galaxy.

Foto: Stefano Rellandini, Reuters

David Beckham

Článek

„Ano, pořád je to reálné,“ řekl Redknapp deníku Sun. V sobotu přitom uvedl, že z Beckhamova příchodu na 99 procent sejde kvůli problémům s pojištěním, které Galaxy požaduje. „Trošku jsem přestřelil. Stále jednáme, jeho působení u nás rozhodně není vyloučeno,“ dodal kouč.

Pětatřicetiletý fotbalista, který s manželkou Victorií očekává narození čtvrtého potomka, přivezl rodinu do Londýna. Má dovoleno, aby se s Tottenhamem připravoval, a včera už absolvoval první trénink. Přijel vysmátý a s novou image – plnovousem. „Chci poděkovat Galaxy, že mi umožnili trénovat s Tottenhamem,“ uvedl Beckham krátce poté, co s kopačkami v ruce zapózoval fotografům.

Bývalý anglický reprezentant se musí do mateřského klubu v zámořské MLS vrátit nejpozději 10. února. Přesto by stihl za Spurs odehrát pět zápasů. Tím prvním by byl velmi pikantní souboj s „jeho“ Manchesterem United v neděli 16. ledna. Zvládl by ještě ligové zápasy v Newcastlu (22. 1.), Blackburnu (2. 2.), s Boltonem (5. 2.) a duel FA Cupu na půdě Fulhamu (29. 1.).

Podle informací Sunu se již dnes podrobí zdravotním testům a dojde k dohodě. Hráč bude dostávat 65 000 liber týdně, ale o peníze prý nejde. Čeká se, že jen prodejem Beckhamových replik dresů by klub vydělal mnohonásobně víc. „Tohle není o dresech. Já bych chtěl Davida na hřišti,“ uvedl Redknapp.

Reklama

Související témata: