Hlavní obsah

Mourinho připustil návrat do Chelsea. Klub miluji, vzkázal na Stamford Bridge

MADRID

Pro fotbalovou Chelsea se zatím vyvíjí sezóna na domácí scéně hodně mizerně. Loňský triumf v FA Cupu už se jí určitě obhájit nepodaří a obhajoba titulu v Premier League se zdá být rovněž ztracena. Kouč Carlo Ancelotti je v Anglii pod palbou kritiky a spekulace o jeho konci na Stamford Bridge jsou na denním pořádku. Podobně se množí i informace o jeho možných nástupcích, mezi nimiž figuruje i slavný Jose Mourinho.

Foto: Felix Ordonez, Reuters

Trenér Realu Madrid José Mourinho nevyloučil návrat do Chelsea.

Článek

Bývalý kouč Chelsea se po úspěšné misi v Interu Milán přesunul do Realu Madrid, ale návrat do londýnského klubu vůbec nevylučuje. „Teď nevím, ale Chelsea miluji. Když jsem tam působil, byl jsem ten nejšťastnější muž. Myslel jsem si, že tam zůstanu celý život, ale za pár měsíců jsem pak odešel. Takže nikdy nevíte,“ řekl Mourinho v show televize Sky Revista de la Liga.

Mourinho po angažmá v Chelsea slavil tituly s Interem Milán, kde se mu podařilo získat cenný treble. Ale neodolal vábení Realu Madrid. Ve Španělsku je však zatím jeho klub ve stínu konkurenční Barcelony.

„V Interu jsem našel neuvěřitelnou rodinu. Po dvou letech jsem ale cítil, že už je konec. Když však podepisuji kontrakt, dělám tak s úmyslem smlouvu respektovat a být šťastný,“ dodal Mourinho.

Reklama

Související témata: