Hlavní obsah

Co mu to dali? Český reprezentant Kalas si dal před ligovým utkáním tajemný nápoj

Londýn/Praha

Zázračný elixír, nebo snad ještě něco ostřejšího? Český reprezentační obránce hájící barvy Bristolu City Tomáš Kalas se před utkáním druhé nejvyšší anglické ligy na půdě Queens Park Rangers napil během nástupu na hřiště neznámé tekutiny. Ta jeho obličej zkřivila během krátké chvíle do několika nepřirozených grimas. Co bylo obsahem tajemné lahvičky není známo. Humorné video s českým stoperem naleznete uvnitř článku.

Foto: Sport.cz

Český reprezentační obránce Tomáš Kalas ve službách Bristolu City

Článek

Kalasův klub Bristol City si i s českým reprezentantem v základní sestavě v úterý připsal na londýnském trávníku Queens Park Rangers vítězství 2:1. „Doufejme, že mu pak nedělali dopingovou kontrolu," žertoval na sociální síti jeden z fanoušků.

Sedmadvacetiletý rodák z Olomouce se totiž před duelem posilnil tekutinou, která měla zjevně ostřejší chuť. Jinak si jeho legrační grimasy po požití obsahu lahvičky vysvětlit nelze.

„Takhle to dopadne, když přinutíte českého chlápka poprvé v životě pít vodu," naráží jeden z fanoušků na sociální síti Twitter na fakt, že Česko je ve světě v oblasti konzumace tekutin známé především díky pití piva.

Kalas se v Bristolu svými stabilními výkony stal pilířem mužstva vedeného koučem Deanem Holdenem. „The Robins" aktuálně okupují třetí příčku druhé anglické ligy s jednobodovou ztrátou na první Norwich.

Reklama

Související témata: